Avansări în grad la Poliția Municipiului Fălticeni și la Secțiile de Poliție Rurală. Cine este polițistul avansat la excepționalLocal

Avansări în grad la Poliția Municipiului Fălticeni și la Secțiile de Poliție Rurală. Cine este polițistul avansat la excepțional

       Accesări: 1157

Cu o treaptă mai sus pe linie profesională. Mai mulți lucrători din cadrul Ministerului Administrației și Internelor au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Poliției Române. Este un obicei care se practică la astfel de momente de sărbătoare.

Avansări în grad au fost făcute la Poliția Municipiului Fălticeni și la cele trei Secții de Poliție Rurală, Vadu Moldovei, Mălini și Preutești.

10 polițiști au fost avansați la termen, iar unul la excepțional.

Nouă dintre aceștia sunt subofițeri.

La gradul de agent șef principal au fost avansați Daniel Prisăcaru (Poliția Rutieră Fălticeni), Ioan Drugă (SPR Vadu Moldovei), Andrei Maftei (SPR Mălini).

Alma Clinic

La gradul de agent șef a fost avansat Mihai Ghizăvescu (BOP Fălticeni), iar la gradul de agent șef adjunct a fost avansat Adrian Chițescu (SPR 7 Mălini).

Printre cei care au trecut la gradul profesional următor se numără și o polițistă, Niculina Buzdugan (Postul Poliție Rurală Boroaia). Alături de Daniel Alexiu (Postul Poliție Rurală Cornu Luncii), Ștefănel Croitoru (Postul Poliție Rurală Mălini), cei trei subofițeri au primit gradul de agent principal.

Printre cei avansați la termen se numără și Vasile Grădinaru (șeful Poliției Municipiului Fălticeni și Florin Vântu (Șeful Biroului Ordine Publică Fălticeni), ambii primind gradul de comisar șef.

Singurul polițist avansat la excepțional, înainte de termen, pentru merite deosebite, este Florin Ștefan, șeful Postului Poliție Rurală Vulturești, care a trecut la gradul de agent șef adjunct.

ȘTIRI