Avanera este soluția ideală pentru cei aflați în căutarea de apartamente noi. Viață cosmopolită în centrul SuceveiLocal

Avanera este soluția ideală pentru cei aflați în căutarea de apartamente noi. Viață cosmopolită în centrul Sucevei

       Accesări: 546

TRUTZI REAL ESTATE aduce viața cosmopolită mai aproape de suceveni. Acest dezvoltator face parte din noua generație de constructori pășind în piața dezvoltării imobiliare încă din anul 2016. Noua atracție a Sucevei, dezvoltată de TRUTZI REAL ESTATE, este Avanera – complexul imobiliar cu cele mai înalte clădiri din oraș!

Și în Suceava se poate să trăiți o viață liniștită, chiar în inima centrului urban, datorită facilităților oferite de apartamentele din cadrul ansamblului imobiliar Avanera si prin amplasarea avantajoasă a clădirilor precum și orientării câștigate pentru fiecare dintre imobile.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament în inima Sucevei, puteți alege din varietatea celor ce fac parte din acest proiect. Prima etapă a proiectului este deja în lucru și va fi finalizată în iunie 2023. Etapa a doua, respectiv blocul numărul 2, va fi gata în decembrie 2024, urmând ca a treia etapă și ultima să se încheie în decembrie 2025.

Proiect dezvoltat pe o suprafață de 19.570 mp!

Avanera este un proiect imobiliar gigant, comparativ cu ceea ce piața Sucevei a oferit până în momentul de față. Cu o suprafață totală de 19.570 mp, terenurile cu construcții ocupă doar 16.6%, devoltatorul TRUTZI REAL ESTATE acordând o grijă deosebită naturii și spațiului verde.

Avanera însumează un total 525 apartamente exploatate pe înălțime și mult spațiu verde la sol! Acestea sunt de 2, 3 și 4 camere, dar și tip penthouse.

Apartamentele sunt configurate într-o varietate de tipuri și compartimentări, pentru preferințele la fel de diverse ale publicului interesat. Un apartament cu două camere poate avea o suprafață utilă de 38,47 mp, 46,68 mp, 48,68 mp, 49,68, 50,26 mp sau chiar 55,12 mp.

De asemenea, vă puteți orienta atenția și asupra apartamentelor cu trei camere, a căror suprafață utilă poate fi de 59,54 mp, 65,42 mp, 66,49 mp, 67,12 mp sau 92,17 mp. Cât despre apartamentele cu patru camere, vorbim de suprafețe de 88,19 mp, 93,60 mp, 100,45 și până la 149,36 mp.

Complexul imobiliar Avanera include și apartamente tip penthouse de 4-8 camere, cu o suprafață utilă de la 100 mp până la 385 mp, la etajele 14 și 15.

Prețurile sunt accesibile și încep de la 48.200 Euro. Mai multe detalii în acest sens regăsim în cadrul portalului oficial, avanera.ro.

4.800 mp de spațiu verde!

Viața în complexul imobiliar Avanera înseamnă aer curat, având în vedere că vorbim de peste 4.800 mp de spațiu verde. Aici vă sunt puse la dispoziție locuri de joacă pentru copii, zone de practicare a sportului în aer liber, dar și zone de promenadă.

Astfel, nu veți mai fi nevoiți să parcurgeți alte drumuri până la parcurile de interes din Suceava.

Alegeți să trăiți o viață la standarde de top într-un complex imobiliar ce aduce mai aproape de voi liniștea și intimitatea. Avanera va fi acasă pentru 525 de familii ce au înțeles că un astfel de complex imobiliar le poate oferi o viață modernă, în siguranță și confort sporit.

Mai multe detalii cu privire la ceea ce Avanera poate oferi regăsim în cadrul paginii avanera.ro sau direct de la echipa de vânzări AVANERA: Strada Universității, număr 9, Suceava, contact@avanera.ro

ȘTIRI