Au fost reluate activitățile de examinare și preschimbare permise de conducere în județul SuceavaActualitate

Au fost reluate activitățile de examinare și preschimbare permise de conducere în județul Suceava

       Accesări: 939

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor s-a reluat, în regim normal, începând de luni, 27 iulie 2020, a anunțat Prefectura Suceava.

De asemenea, a fost reluată  activitatea Compartimentului permise de conducere și examinări (înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere și programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere), care a fost suspendată temporar prin Ordin al prefectului județul Suceava, pe data de 24 iulie 2020.

„Precizăm că măsura anterior menționată a fost dispusă în conformitate cu prevederile Legii nr. 136/ 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătatii publice în situații de risc epidemiologic și biologic, precum și prevederile Ordinului nr. 1309 al Ministrului Sănătății privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2”, a transmis Instituția Prefectului.

ȘTIRI