Accesări: 3116

Sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, în această dimineaţă  sunt desfășurate 24 de percheziții domiciliare în judeţele Suceava, Vrancea şi Bihor, pentru destructurarea unei grupări infracționale cu activități în sfera contrabandei cu țigări de proveniență extracomunitară.

Doar în judeţeul Suceava sunt vizate de percheziţii un număr de 21 de locaţii.

Potrivit informaţiilor date publicităţii de IPJ Suceava, activitatea infracțională a grupării a fost documentată in perioada 2020 – 2021 și implică activități ilicite de introducere în țară, depozitare, transport și comercializare a țigaretelor de contrabandă.

În cadrul acțiunilor de documentare și probare a activității infracționale urmează a fi puse în aplicare și 4 mandate de aducere.

Cauza este instrumentata sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Alma Clinic

La perchezițiile desfășurate și la celelalte activități procedurale participă 42 de polițiști din cadrul IPJ Suceava (Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Ordine Publică), jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și 6 polițiști din cadrul IPJ Vrancea și IPJ Bihor.

ȘTIRI