Amendă consistentă și permis suspendat pentru un șofer din Preutești care folosea lumini speciale de avertizareLocal

Amendă consistentă și permis suspendat pentru un șofer din Preutești care folosea lumini speciale de avertizare

       Accesări: 35671

Joaca de-a oamenii legii se sancționează drastic. Un șofer din Comuna Preutești s-a gândit la o modalitate simplă de a-și face loc în traficul auto: și-a dotat mașina cu lumini speciale de avertizare pentru a i se acorda prioritate de trecere. Deși este ilegal, pe conducătorul auto nu l-a deranjat deloc să le acționeze după bunul plac.

Cu stroboscoapele montate pe bara față a mașinii, conducătorul auto și-a pus planul în aplicare.

Și cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, șoferul a fost dat pe mâna oamenilor legii.

Un participant la trafic aflat pe strada Sucevei, păcălit cu luminile speciale de avertizare de culoare albastră, a sunat imediat la 112 și i-a anunțat pe polițiști.

Lucrătorii Biroului Rutier Fălticeni au pornit de la unitatea de poliție, însă au păstrat în permanență legătura, prin telefon, cu șoferul care a făcut sesizarea.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În decurs de câteva minute, agenții au ajuns în centrul municipiului Fălticeni, unde l-au oprit pe șoferul din Preutești.

Individul, un tânăr de 28 de ani, „nu știa” de unde se acționează stroboscoapele, așa că lucrătorii Biroului Rutier au examinat vehiculul la unitatea de poliție.

Șoferul din Comuna Preutești s-a ales cu 2.900 de lei amendă.

Pe lângă această sancțiune, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au reținut certificatul de înmatriculare al mașinii.

ȘTIRI