ACET Suceava anunţă modificări ale tarifelor la apă potabilă şi canalizare-epurare de la 1 ianuarie 2021Actualitate

ACET Suceava anunţă modificări ale tarifelor la apă potabilă şi canalizare-epurare de la 1 ianuarie 2021

       Accesări: 1531

Un nou an, alte tarife, mai mari!

Operatorul regional al serviciilor de apă potabilă şi canalizare, societatea ACET Suceava, a anunţat tarifele pe care societatea le va percepe consumatorilor din judeţul Suceava, începând de la 1 ianuarie 2021.

Cum era de aşteptat, noile tarife vor fi mai mari.

Un simplu calcul, plecând de la actualele tarife, ne arată că pentru fiecare metru cub de apă consumat vom plăti în plus 27 de bani, la care se adaugă alţi 16 bani pentru serviciul de canalizare – epurare. În total, majorarea va fi de 43 de bani.

Din ianuarie 2021, fălticenenii vor achita 5.45 lei / metru cub, pentru apa potabilă consumată, la care se adaugă 3,99 de lei / metru cub pentru apa care ajunge în sistemul de canalizare – epurare. Preţurile conţin taxa pe valoare adăugată.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Modificarea preţului şi tarifului la serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare pentru întreaga arie de operare a societăţii ACET SA Suceava a fost aprobată pe data de 24 noiembrie 2020, printr-o decizie a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, fiind solicitată de ACET Suceava.

Noile tarife au fost publicate pe pagina web a societăţii ACET Suceava.

ȘTIRI