Accident în comuna Dolhești. Șoferul unui Audi s-a izbit în spatele unei autoutilitare care circula regulamentarActualitate

Accident în comuna Dolhești. Șoferul unui Audi s-a izbit în spatele unei autoutilitare care circula regulamentar

       Accesări: 4675

Neatenția la volan este una dintre cele mai frecvente cauze care conduc la producerea accidentelor. Multe dintre evenimentele rutiere din zona Fălticeni ar putea evitate, dacă șoferii nu ar fi distrași de la actul conducerii. Așa spun oamenii legii care au consemnat și anul acesta zeci de tamponări ușoare soldate cu rănirea unor persoane, dar și incidente grave și foarte grave, unele soldate cu pierderi de vieți omenești.

În prima categorie se încadrează și un accident petrecut joi dimineața pe raza comunei Dolhești.

Un șofer din Dolhasca, aflat la volanul unui Audi A4, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoutilitara aflată pe aceleași sens de mers, condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani, fapt care a condus la producerea unei coliziuni.

Autoturismul s-a izbit în spatele autoutilitarei, ambele vehicule având avarii în urma impactului față-spate, iar autorul accidentului, în vârstă de 44 de ani, s-a rănit.

Incidentul s-a petrecut pe DJ 208, în localitatea Dolheștii Mici.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni și modului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni.

Șoferul din Dolhasca a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. La spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI