Accident grav în Fălticeni. Biciclist acroșat de un autoturism. Cercetări suplimentare efectuate de un polițistLocal

Accident grav în Fălticeni. Biciclist acroșat de un autoturism. Cercetări suplimentare efectuate de un polițist

       Accesări: 4853

Noi evenimente rutiere la nivel local. Două accidente grave au avut loc săptămâna aceasta pe raza municipiului Fălticeni. Unul dintre acestea s-a petrecut pe strada Armatei, în apropiere de intersecția cu strada Topitoriei și în urma căruia un bărbat a fost rănit grav.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, localnic, se deplasa pe bicicletă pe direcția Fălticeni – Preutești, fiind acroșat de un autoturism Audi, la volanul căruia se află o femeie.

În urma impactului, biciclistul a căzut pe carosabil. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj al Ambulanței Fălticeni, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism piramidă nazală și fracturi costale multiple.

Totul s-a întâmplat miercuri, 20 iulie, în jurul orei 11.30, iar ambii participanți la trafic circulau pe același sens de mers.

Când au polițiștii au sosit la locul faptei, șoferița i-a spus unui agent de la rutieră propria versiune privind producerea accidentului, însă flerul și experiența agentului Mircea Constantin i-au dictat să continue cercetările într-o altă direcție.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

A doua zi, în urma verificărilor, el a identificat prezența mai multor camere video de supraveghere în zona accidentului. Polițistul a urmărit înregistrările făcute de sistemul de monitorizare video, aflând cum s-a produs, de fapt, accidentul.

Conform celor constatate după vizionarea înregistrărilor video, șoferița din Fălticeni nu a păstrat o distanță laterală suficientă la depășirea biciclistului, acroșându-l pe acesta din spate.

Oamenii legii au testat-o pe conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, cu alcooltestul, rezultatul indicat de aparat fiind negativ. Victima nu a putut fi testată la locul accidentului, datorită stării de sănătate.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI