Lovers România sărbătorește 25 de ani de existență, succes și excelență în domeniul confecțiilor civile și militareLocal

Lovers România sărbătorește 25 de ani de existență, succes și excelență în domeniul confecțiilor civile și militare

       Accesări: 3895

Moment jubiliar în mediul antreprenorial. Lovers România sărbătorește un sfert de secol de activitate în municipiul Fălticeni. Firma, cu acționariat integral italian, este pe plan local cel mai important angajator din mediul privat.

Aproximativ 300 de persoane din mediul urban și rural lucrează la această unitate.

Fabrica de pe strada Dimitrie Leonida este una dintre cele mai moderne din țară și continuă tradiția din domeniul textil, pe care orașul Fălticeni și-a câștigat-o încă de acum cinci decenii în urmă.

22 iulie este un moment special și aniversar pentru toți cei care fac parte din familia Lovers România.

Se împlinesc 25 de ani de la începerea producției și dezvoltarea industriei de confecții locale prin investiții importante în tehnologie și condiții de muncă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Maria Perju, directorul general al firmei, și-a exprimat gratitudinea față de echipa de specialiști și muncitori care au contribuit și contribuie la succesul continuu al produselor realizate la Fălticeni.

„Este un moment de bucurie și satisfacție pentru noi. Un moment unic și atât de frumos!

Lovers România este la borna celor 25 de ani de activitate rodnică.”, ne-a declarat Maria Perju.

Avem în familia noastră oameni dedicați, cu vocație, riguroși, profesioniști. Ne mândrim cu ei, iar rezultatul muncii lor este pe măsura așteptărilor.

Le mulțumesc pentru și îi asigur de întregul nostru respect. Un gând bun la acest moment aniversat tuturor celor care contribuie, zi de zi, la succesul echipei Lovers România!”

Cei 25 de ani de activitate au fost marcați de progres continuu.

Lovers România și-a început activitatea în anul 1997, într-o perioadă dificilă pentru economia românească, când fostele fabrici de stat se închideau rând pe rând, iar cele din mediul privat abia prindeau contur.

Fabrica de confecții din Fălticeni este un reper în domeniul confecțiilor.

Oamenii de aici sunt bine pregătiți, cu experiență, iar multe dintre produsele făurite prin priceperea lor iau calea exportului.

Fabrica din Fălticeni produce atât confecții civile, cât și militare, apreciate, în primul rând, pentru calitate.

ȘTIRI