Accesări: 2164

Un pas pentru o viitoare carieră în sistemul de sănătate. Persoanele care vor să lucreze în spitale, policlinici, cabinete sau centre medicale au posibilitatea de a urma cursurile de asistent medical generalist. Școala Postliceală „FEG Education” din Fălticeni continuă înscrierile pentru anul școlar 2022-2023, în lunile iulie și august.

Unitatea de învățământ este acreditată de Ministerul Educației Naționale și dispune de personal cu experiență în domeniul medical.

Cursurile se desfășoară în incinta Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, iar activitatea didactică se este susținută cu mijloace audio-vizuale moderne.

Școala Postliceală „FEG Education” Fălticeni se adresează tuturor absolvenților de liceu, cu sau fără examen de bacalaureat, indiferent de vârsta, absolvenților de facultate, personalului angajat și șomerilor, tuturor celor care doresc să se specializeze într-o meserie nouă și nobilă.

În ceea ce privește activitățile practice, acestea se desfășoară în instituții de profil, procesul instructiv-educativ este asigurat de personal didactic calificat, cu pregătire psihopedagogică, integrat în sistemul de perfecționare științifică.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pentru pregătirea cursanților se aplică planuri și programe elaborate de Ministerul Educației, completate cu oferta specifică scolii: studiul limbilor străine (engleză), inițiere în domeniul informaticii.

Avantaje multiple pentru cursanți

Printre motivele pentru care merită să alegeți Școala Postliceală „FEG Education” Fălticeni sunt avantajele legate de condițiile de studiu, burse și calitatea actului didactic.

Un aspect demn de menționat este faptul că pentru cursanții cu situație socială deosebită se acordă, diferențiat, burse sociale.

În egală măsură sunt stimulați și cursanții care se implică în cercetarea științifică prin susținerea de lucrări în cadrul sesiunilor de comunicări științifice.

Pentru stimularea performanțelor școlare sunt acordate cursanților, cu rezultate deosebite la învățătură, burse de merit și de studiu, constând in reduceri la taxa de școlarizare.

Este bine să știți că sunt locuri disponibile cu și fără taxă.

Un alt avantaj este cel legat de faptul că taxa de școlarizare poate fi plătită în rate.

Înscrierile pentru cursurile de asistent medical general se fac la sediul școlii postliceale, de pe strada Nicu Gane nr.4, în incinta Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Pentru relații suplimentare puteți apela numărul de telefon 0746 604 294.

ȘTIRI