Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comunele Forăști, Rădășeni, Cornu Luncii și DrăgușeniActualitate

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comunele Forăști, Rădășeni, Cornu Luncii și Drăgușeni

       Accesări: 5558

Lucrările de modernizare pe rețelele de tensiune continuă. Compania Delgaz Grid va sista furnizarea energiei electrice în patru comune din zona Fălticeni pentru a putea efectua o serie de intervenții. Câteva mii de consumatori din Forăști, Rădășeni, Cornu Luncii și Drăgușeni vor fi afectați de această întrerupere.

La începutul săptămânii viitoare va fi sistată alimentarea cu energie electrică în comuna Forăști.

Luni, 25 ianuarie, vor fi executate lucrări în două puncte de transformare din satul Oniceni, pentru îndreptarea unor stâlpi și întinderea unor conductoare. În cadrul acelorași intervenții este programată înlocuirea unui transformator.

Energia electrică va fi întreruptă între 9.00 – 17.00.

Aceleași lucrări vor fi efectuate și în comuna Rădășeni, în același interval orar. Intervențiile sunt programate marți, 26 ianuarie, la un punct de transformare din satul Lămășeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Lucrările de investiții sunt anunțate și în comuna Cornu Luncii.

Energia electrică va fi sistată pe 27 ianuarie, pentru înlocuire coloane trafo, montare conductor și înlocuire stâlpi.

Și consumatorii din comuna Drăgușeni vor fi afectați de întreruperea energiei electrice.

Joi, 28 ianuarie, vor fi reparate și întinse mai multe conducte aflate într-un punct de transformare din satul Broșteni. Sunt prevăzute și lucrări pentru tăierea vegetație între stâlpi.

Energia electrică va fi oprită în intervalul 9-17, atât în ameble comune, Cornu Luncii și Drăgușeni.

Investițiile în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei Delgaz Grid.

Prin aceste lucrări se dorește funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

Reprezentanții Delgaz Grid și-au exprimat regretul pentru disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI