Accesări: 1007

Vești bune pentru toamna acestui an. Sucevenii care călătoresc din și spre Italia vor avea mai multe curse aeriene din și spre Italia. Compania Wizz Air va crește numărul zborurilor pe două rute operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Începând din luna octombrie, pasagerii se vor putea bucura de mai multe zboruri săptămânale spre Roma și Milano.

Tarifele pentru ambele zboruri încep de la 69 de lei.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Oferind mai multe oportunități de călătorie la tarife ultra-reduse, Wizz Air crește numărul zborurilor din Suceava către Roma și Milano, două dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Italia.

Practic, de la 1 octombrie, compania aeriană va introduce zboruri zilnice pe ruta dintre Suceava și Milano (Bergamo).

Cursele din Suceava și spre Roma (Ciampino) vor crește la o frecvență de patru zboruri pe săptămână. Între 1 și 30 octombrie, se va putea zbura din Suceava la Roma în zilele de marți, miercuri, sâmbătă și duminică, iar din 31 octombrie în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air evidențiază din nou protocoalele de siguranță.

Sistemul de ventilare, cu care sunt echipate aeronavele, este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. În acest sens, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful inițial, rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

ȘTIRI