Accesări: 913

Sprijin din toate direcțiile pentru refugiații ucraineni. Wizz Air anunță că îi va sprijini pe aceștia cu bilete gratuite de zbor. Compania aeriană oferă de 100.000 de bilete de călătorie fără plată

Refugiații ucraineni vor putea să le folosească pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din țările învecinate Ucrainei, respectiv Polonia, Slovacia, Ungaria și România.

Wizz Air își asumă astfel angajamentul să îi ajute pe refugiați pentru a ajunge la destinații, oricare ar fi acestea.

Reprezentanții companiei aeriene spun că deja au adăugat aeronave mai mari și zboruri suplimentare dinspre țările aflate la graniță către Europa, pentru a sprijini circulația refugiaților, în funcție de nevoi.

Wizz Air înțelege faptul că mulți refugiați au început deja să migreze și ar putea fi blocați în alte locații. Compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99** euro pentru toate celelalte zboruri (mai puțin destinațiile Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99** euro).

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Ne asumăm angajamentul de a ajuta cât mai mulți refugiați ucraineni să ajungă într-un loc sigur, motiv pentru care le vom oferi 100.000 de locuri gratuite din țările de graniță și tarife speciale de ajutorare pentru toate celelalte zboruri.”, a spus József Váradi, CEO-ul Wizz Air. „Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noștri din întreaga rețea, iar compania li se alătură pentru un impact cât mai mare. Ne dorim să le oferim refugiaților o călătorie sigură și primitoare.”

Cele 100.000 de locuri gratuite și tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie.

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor o pot face accesând adresa https://wizzair.com/#/rescue.

Condiția este ca pasagerii vor trebui să furnizeze numărul pașaportului/cărții de identitate ucrainene în momentul rezervării și să prezinte pașaportul/cartea de identitate ucraineană la porta de verificare (check-in).

Clienții sunt în continuare încurajați să verifice portalul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici.

Este important ca toți refugiații ucraineni să aibă acces la călătorii la prețuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză.

ȘTIRI