Accesări: 477

Noutate pe harta zborurilor din nordul țării. Compania aeriană Wizz Air lansează din 3 iulie noua rută Suceava – Viena, care completează portofoliul actual curselor operate din și spre Germania și Italia. Prețul unui bilet spre capitala Austriei pornește de la 79 de lei.

Compania aeriana operează pe această destinație cu aeronavă Airbus cu 230 de locuri.

Zborurile din Suceava și Viena sunt efectuate în zilele de luni și vineri.

Aeronava va decola la ora 18.50 de la Viena și va ateriza la Suceava la ora 21.20. De pe Aeroportul din Suceava, aeronava va pleca la ora 21.55, iar la Viena va ajunge la ora 23.30.

Curse noi spre Cipru și Germania

Mahanu Design

Tot în această lună va fi inaugurată și cursa Suceava-Larnaca (Cipru), prima cursă fiind programată pe 10 iulie.

Zborul Suceava – Larnaca (Cipru) și retur va avea două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri (11:40 Decolare Larnaca – 14:20 Aterizare Suceava, 14:50 Decolare Suceava – 17:25 Aterizare Larnaca).

Începând din 3 august, sucevenii vor putea călători cu Wizz Air și pe ruta Suceava – Dortmund (Germania).

Pentru moment, se mențin restricțiile de călătorie pentru Marea Britanie. Când acest stat va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci zborurile vor putea fi reluate în siguranță.

În această perioadă, Wizz Air oferă reduceri de prețuri de 20% pentru toate zborurile, indiferent de destinație.

Recomandări importante pentru pasageri

Reprezentanții Aeroportului Internațional din Suceava vin cu o serie de recomandări pentru pasagerii care vor călători în această perioadă. Ei sunt rugați să respecte măsurile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, astfel încât călătoria să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Călătorii trebuie să ajungă la aeroport cu trei ore înainte de zbor, să poarte permanent mască de protecție și să păstrați o distanță de 1.5 metri față de cei din jur.

De asemenea, ei trebuie să urmeze marcajele aplicate pe pardoseală și să respecte indicațiile personalului din aeroport.

Reprezentanții aeroportului fac și o precizare importantă: în terminal este permis doar accesul pasagerilor.

Altă recomandare este aceea ca înainte de călătorie, persoanele să își verifice corespondența electronică utilizată la achiziționarea biletelor de călătorie, prin intermediul căreia operatorul aerian vă transmite statusul călătoriei.

ȘTIRI