Accesări: 1777

Destinații noi pe harta zborurilor din nordul țării. Wizz Air își extinde numărul destinațiilor de pe Aeroportul Internațional din Suceava, aeroport care înregistrează anul acesta o creștere importantă a numărului de pasageri. Compania va opera curse spre Paris, Bruxelles, Veneția, Larnaca și Eindhoven.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe portalul wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 24,99 euro / 119 lei.

Anunțul a fost făcut astăzi de reprezentanții companiei, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la care au mai participat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, Cristian Alexe, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și Ioan Măriuța, directorul general al Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă.

De pe 16 decembrie vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția în fiecare luni și vineri.

Din 17 decembrie, pasagerii pot călători de pe Aeroportul Suceava către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

Pe lângă aceste piețe, Wizz Air mărește și frecvența a trei rute ce operează din Suceava. Frecvența zborurilor către Bologna va fi mărită la trei zboruri pe săptămână, Milano la șapte zboruri și Roma-Fiumicino la cinci zboruri.

În același timp compania anunță deschiderea unei baze noi în Suceava, odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo.

Wizz Air oferă acum 11 rute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

ȘTIRI