Vreme va fi frumoasă și călduroasă în următoarele patru săptămâni. Pe arii restrânse sunt anunțate averseActualitate

Vreme va fi frumoasă și călduroasă în următoarele patru săptămâni. Pe arii restrânse sunt anunțate averse

       Accesări: 707

Meteorologii au vești cât se poate de bune. Vom avea parte de vreme frumoasă în ultimele două săptămâni de vară calendaristică, dar și în primele zile din luna septembrie. Local și izolat, pe arii restrânse, vor fi averse.

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, potrivit prognozei emise pentru perioada 14 august – 11 septembrie 2023.

Valorile termice diurne vor avea doar mici variații, astfel că mediile acestora se vor situa între 30 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în 18, 19 și din nou în 24 și 25 august.

În săptămâna 14 -21 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, iar regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile.

Diminețile vor debuta cu medii ale minimelor de 14 grade, dar vor crește treptat, astfel că pe intervalul 17…21 august se vor situa în jurul a 18 grade.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Local vor mai fi averse, cu probabilitate mai ridicată între 17 și 22 august, însă cantitățile de apă vor fi moderate.

În săptămâna 21 – 28 august, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Meteorologii au anunțat că în săptămâna 28 august – 4 septembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Ploile vor fi temporare.

Media valorilor termice se va situa în săptămâna 4 – 11 septembrie peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Precipitațiile vor fi apropiate nivelului pluviometric obișnuit.

ȘTIRI