Voluntari ai Grupurilor Locale de Tineret din România au participat la un schimb de experiență organizat  de GLT “Aripi în Europa” din FălticeniLocal

Voluntari ai Grupurilor Locale de Tineret din România au participat la un schimb de experiență organizat de GLT “Aripi în Europa” din Fălticeni

       Accesări: 861

Voluntarii grupului “Aripi în Europa” din Fălticeni au realizat un schimb de experiență cu alți voluntari din grupuri locale din România precum: Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Butea, Botoșani, Dumitrești și Vatra Moldoviței.

Schimbul de experiență, la care au participat aproximativ 15 persoane, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, 24-26 ianuarie. Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”, al Primăriei Municipiului Fălticeni și al Asociației Fălticeni Cultural

Tinerii au participat împreună atât la activități sociale, cu scopul de a întări relațiile dintre grupurile pe care AGLT-ul le reunește, cât și la activități ludice pentru copii.

Ziua de joacă organizată cu acest prilej, în corpul pe de strada Ion Dragoslav al Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”,  a avut un plus de energie și diversitate datorate experiențelor diferite a fiecărui grup.

Voluntarii participanți au avut în program o seară de film, în Sala “Draga Olteanu Matei”, dar și activități de tip team building, care au avut rolul de a crea o generație de voluntari unită în cadrul organizației.

Codrin Benta

Întâlnirea de la Fălticeni s-a încheiat duminică, 26 ianuarie, cu o activitate tip “treasure-hunt” (căutare de comori). Participanții au avut ocazia să vadă diverse obiective de interes din oraș, prin cea mai plăcută metodă, jocul.

Asociația Grupurilor Locale de Tineret – AGLT este o asociație non-guvernamentală, apolitică, nonprofit, care nu aparține niciunei secte religioase și care reunește copii și tineri organizatori și participanți la activități recreative, educative și socio-culturale specifie, de o mare diversitate.

AGLT reunește mai multe grupuri de voluntari din România, din care face parte și Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa”.

ȘTIRI