Doi indivizi violenți au fost puși sub control judiciar de procurorul Parchetului Judecătoriei FălticeniLocal

Doi indivizi violenți au fost puși sub control judiciar de procurorul Parchetului Judecătoriei Fălticeni

       Accesări: 1421

Și-au vărsat nervii din dorința de a se răzbuna. Doi indivizi din zona Fălticeni vor răspunde în fața legii pentru actele de violență săvârșite asupra unui bărbat. Pe fondul unui conflict mai vechi, aceștia l-au bătut pe un bărbat, aplicându-i mai multe lovituri.

Scenele s-au petrecut în incinta unui magazin din mediul rural, pe data de 6 ianuarie.

Agresorii i-au provocat leziuni victimei, aceasta necesitând 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au menționat că, bătăușii, prin actele de violență săvârșite, au tulburat ordinea și liniștea publică.

Polițiștii i-au identificat pe autorii faptei, cărora li s-a întocmit dosare penale, aceștia dobândind ulterior calitatea de inculpat.

Lunea trecută, pe 27 ianuarie, față de agresori s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, perioadă petrecută în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

A doua zi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Procurorii precizează că punerea în mișcare a acțunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ȘTIRI