Accesări: 3147

Polițiștii au reluat „vânătoarea” de vitezomani. Restricțiile s-au ridicat de la jumătatea lunii mai, iar șoferii certați cu legea sunt din nou pe șosele. Agenții Biroului Rutier Fălticeni au reținut în ultimele trei săptămâni 20 de permise și au aplicat peste 170 de sancțiuni.

Printre cei amendați se află și conducătorii auto care depășesc cu mult viteza maximă admisă în localitate.

În urma unor acțiuni de prevenire a producerii accidentelor rutiere, polițiștii fălticeneni au surprins câțiva șoferi care circulau cu viteze admise doar pe autostradă.

Un șofer din București, în vârstă de 43 de ani, a fost depistat pe 30 mai, cu 118 km/h în localitatea Vadu Moldovei, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 60 km/h.

Un alt conducător auto, din Iași, a fost surprins la Drăgușeni cu 114 km/h.

Codrin Benta

Polițiștii fălticeneni au surprins pe 31 mai un șofer din Tulcea cu 130 km/h în satul Oniceni.

Vitezomanii vor plăti scump „pasiunea” și graba lor. Șoferii au primit amenzi de 2.900 de lei fiecare.
Pentru următoarele 90 de zile ei au permisul suspendat.

Alți 13 participanți la trafic au fost trași pe dreapta pentru că circulau cu peste 100 km/h pe sectorul de drum Vadu Moldovei – Drăgușeni.

De la încetarea stării de urgență s-au produs patru accidente pe drumurile publice din zona Fălticeni, din care trei cu urmări grave. Evenimentele s-au soldat cu patru răniți grav și trei răniți ușor.

Cel mai grav incident s-a produs pe 18 mai, când un autoturism Audi a circulat pe sensul opus de mers, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autotren. Coliziunea dintre cele două vehicule a fost puternică, autoturismul Audi, condus de un tânăr de 19 ani, fiind proiectat în afara carosabilului.

Două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au anunțat că vor continua acțiunile de prevenire și că vor arăta toleranță zero față de vitezomani și șoferii care circulă sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI