Vitezomani pe strada Sucevei. Șofer depistat cu 118 km/h. Polițiștii au reținut 11 permise în numai două oreLocal

Vitezomani pe strada Sucevei. Șofer depistat cu 118 km/h. Polițiștii au reținut 11 permise în numai două ore

       Accesări: 4545

Se circulă cu viteze ca pe autostradă. Se întâmplă în Fălticeni, pe strada Sucevei, locul unde foarte mulți șoferii dau „bice” cailor putere. Oamenii legii știu că astfel de situații se petrec foarte des, iar acțiunile preventive fac o selecție riguroasă în ceea ce îi privește pe conducătorii auto foarte grăbiți.

Ultima activitate de acest gen s-a încheiat cu 11 permise reținute în numai două ore.

Agenții Biroului Rutier Fălticeni au acționat, în cursul zilei de marți, 7 septembrie, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteză excesivă.

Polițiștii i-au „așteptat” pe vitezomani la ieșirea din Fălticeni. Cu ajutorul pistolul radar au fost depistați conducători auto care circulau cu viteze de două ori mai mari decât limita admisă în interiorul localității.

Șoferii au circulat cu viteze de peste 100 km/h pe strada Sucevei.

Codrin Benta

Cel mai grăbit a fost un localnic, depistat cu 118 km/h. Pe lângă reținerea permisului pentru 90 de zile, contravenienții s-au ales fiecare cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

Pe durata acțiunii preventive, polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare totală de 31.900 de lei.

Agenții Biroului Rutier Fălticeni reamintesc faptul că pe strada Sucevei, limita de viteză este stabilită la 50 km/h și se menține pe acest drum public până la limita cu DN 2, în zona Restaurantului „Casa Cristea”.

ȘTIRI