Un tronson de pe strada Sucevei este închis pentru protejarea pietonilor. Poliția Locală Fălticeni dirijează circulațiaLocal

Un tronson de pe strada Sucevei este închis pentru protejarea pietonilor. Poliția Locală Fălticeni dirijează circulația

       Accesări: 5190

Decizie nouă la nivel local. Un segment de drum din municipiul Fălticeni va fi închis circulației rutiere. Măsura este valabilă din 10 ianuarie 2022.

Restricția vizează doar tronsonul străzii Sucevei dintre blocurile 80 B și 82 A, din zona Școlii Gimnaziale Alexandru „Ioan Cuza”.

Măsura are ca scop protejarea celor mai mici pietoni, atunci când ies de la școală, pentru evitarea unor incidente nedorite.

Două echipaje ale Poliției Locale vor redirecționa mașinile spre Strada Nicu Gane și respectiv, parcarea din zona blocurilor din vecinătate.

La solicitarea expresă a părinților și a profesorilor, Primăria Municipiului Fălticeni a hotărât să restricționeze timp de 30 de minute accesul tuturor autovehiculelor, cu excepția celor din sectorul serviciilor medicale, de urgență și ordine publică.

Porțiunea de drum aferentă va fi închisă circulației rutiere de luni până vineri între orele 11.45 și 12.15.

Părinții au tras un semnal de alarmă amintind pericolul la care sunt expuși atât ei, cât și copii lor, pe fondul traficului auto din zonă, atunci când elevii ies de la cursuri.

În acest fel și cei care își luau copiii de la școală, cu mașinile, vor fi nevoiți să parcheze mașinile pe străzile adiacente. Pe alte parte, pe sectorul de drum amintit, aglomerația creată de afluxul de autoturisme este evitată.

Măsura închiderii tronsonului pentru 30 de minute este valabilă pe toată perioada anului școlar.

ȘTIRI