Flagrant pe raza localității Oniceni. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au depistat un șofer care consumase alcoolRural

Flagrant pe raza localității Oniceni. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au depistat un șofer care consumase alcool

       Accesări: 2384

„Curățenia” de primăvară, din traficul auto, continuă. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni și-au intensificat acțiunile cu scop preventiv, în special pe linia conducerii sub influența alcoolului. Patrulele sunt prezente în special pe drumurile naționale de pe raza localităților Boroaia, Drăgușeni, Vadu Moldovei, Fântâna Mare și Cornu Luncii.

Și drumurile județene sunt în vizorul polițiștilor fălticeneni, unde sunt depistați tot mai mulți șoferi băuți.

Este și cazul unui bărbat din municipiul Iași, prins în flagrant duminica trecută.

El se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen pe DJ 208 E, în timpul după-amiezii, pe raza localității Oniceni, când echipajul Poliției Rutiere Fălticeni l-a oprit pentru un control de rutină.

Șoferul emana halenă alcoolică, iar agenții l-au testat cu etilotestul.

Alma Clinic

Aparatul a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Polițiștii l-au însoțit la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Agenții au întocmit, ulterior, un dosar penal.

Oamenii legii atrag din nou atenția și spun vor arăta toleranță zero în privința infracțiunilor săvârșite de conducătorii auto.

În primele trei luni ale acestui an, la nivelul Poliției Rutiere Fălticeni au fost întocmite 12 dosare penale pe linia conducerii sub influența alcoolului, iar alte cinci permise au fost reținute pentru diverse abateri.

ȘTIRI