Un elev al Școlii „Vasile Tomegea” Boroaia s-a întors cu premiul II și mențiune de la două concursuri de geografieEducație

Un elev al Școlii „Vasile Tomegea” Boroaia s-a întors cu premiul II și mențiune de la două concursuri de geografie

       Accesări: 1532

Școala de la țară produce valoare și valori. Nu de puține ori, elevii din mediul rural s-au remarcat în cadrul concursurilor care pun în prim plan cunoștințele și inteligența. Un exemplu este și Paul Zaharia, un iubitor al geografiei și debutant în competițiile din mediul educațional.

Elevul Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” Boroaia încheie cu succes primele lui două participări la concursuri cotate ca importante.

Perseveranța și studiul aprofundat i-au adus premiul II la Concursul Regional de Geografie „Ioniță Ichim” (etapa regională).

El și-a confirmat potențialul său la Concursul Național de Geografie Terra, faza județeană, unde a obținut mențiune.

Paul Zaharia este un copil talentat, elev în clasa a V-a, de care se leagă noi speranțe de reușită și pe viitor.

Ambele concursuri s-au desfășurat în primăvara acestui an, experiențele acumulate de elevul boroaian fiind prețioase.

Reușitele lui nu ar fi fost posibile fără ajutorul profesoarei Alina Nistor, care i-a modelat talentul și i-a canalizat energiile spre succes.

Originar din satul Săcuța, elevul premiat la concursurile de geografie învață la Școala Gimnazială Moișa, unitate de învățământ care face parte din structurile Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea”.

Paul Zaharia nu se va opri aici. El va concura și anul viitor.

Mentorul său este convins că rezultatele vor fi din ce în ce mai bune, iar palmaresul va fi unul pe măsura ambiției și potențialului acestui elev de perspectivă.

ȘTIRI