Trenulețul de vacanță și-a reluat activitatea. Program extins în perioada concertelor organizate la FălticeniLocal

Trenulețul de vacanță și-a reluat activitatea. Program extins în perioada concertelor organizate la Fălticeni

       Accesări: 1587

Din nou la drum. Trenulețul de vacanță și-a reluat activitatea în plin sezon estival. Călătoriile spre Baza de Agrement „Nada Florilor” au început de sâmbătă, 15 iulie, odată cu seria de manifestări organizate de autoritățile locale în cadrul Zilelor Municipiului Fălticeni.

Prețul biletelor de transport nu au fost modificate.

Localnicii și vizitatorii care vor să ajungă la Parcul de distracții, la concertele programate pe 18, 19 și 20 iulie, dar și la piscinele din zona de agrement pot circula cu trenulețul de vacanță în fiecare zi.

Intervalul orar este 10.00 – 18.00, cu plecare la oră fixă, pe traseul: Strada Școala Domnească (în spatele Blocului Turn) – Strada Botoșanilor – Strada Nada Florilor – Parcare Complex de agrement și retur.

Alternativa de transport este destinată și persoanelor care vor să-și petreacă timpul liber la parcul de aventură sau pe aleile parcului „Nada Florilor”.

Alma Clinic

Cursele vor fi din oră în oră, adică, trenulețul va porni la fix de la Blocul Turn, iar la și jumătate de la Baza de agrement.

Copiii cu vârsta până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

Prețul unui bilet este de 4 lei de persoană, la fel ca și anul trecut.

Vehiculul dispune de un singur „vagon”, cu trei uși de acces și cinci rânduri de banchete.

La un singur drum pot fi transportate 20 – 25 de persoane.

Copiii cu vârsta până la 10 ani nu au voie să călătorească dacă nu sunt însoțiți de un părinte sau de persoane adulte.

Trenulețul de vacanță va avea circula după un program special în perioada 18 – 20 iulie, în timpul desfășurării manifestărilor din cadrul programului „Zilele Municipiului Fălticeni”.

Programul va fi extins, de la ora 10:00 la 20:00.

Orarul plecărilor și sosirilor la Baza de Agrement „Nada Florilor” va fi același: plecările la și jumătate, sosirile vor fi la câteva minute după ora fixă.

ȘTIRI