Tipuri de pariuri pe goluriDiverse

Tipuri de pariuri pe goluri

       Accesări: 96

Dacă urmărești cu interes meciurile de fotbal și îți place să pariezi știi deja de pariurile pe goluri. Pariurile pe goluri sunt cea mai bună alternativă la pariurile clasice tip 1X2, ai șanse mai mari de câștig și e și mai simplu de urmărit odată ce ai în mână biletul care speri să fie câștigător.

La pariurile pe goluri tot ce trebuie să faci este să anticipezi, să intuiești câte goluri vor fi la un anumit moment într-un meci și să bifezi opțiunile disponibile pe biletul de pariere.

Tipuri de pariuri pe goluri pentru evenimentele sportive

Pariorii au la dispoziţie mai multe tipuri de pariuri pe goluri.

De exemplu, avem pariul pe numărul total de goluri dintr-un meci. Câştigi dacă ai anticipat corect câte goluri vor fi înscrise până la final. Mai există şi total goluri over-under, cu şanse de 50-50 de câştig, dar în funcție de meci și echipe poți maximiza șansele cu câteva trucuri pariuri sportive.

Limita cea mai pariată la over-under este 2.5 goluri.

Câştigi dacă s-au marcat 3 goluri sau mai multe în total, dar câştigi şi dacă au fost marcate mai puţin de 2 goluri sau fix 2 goluri în total. Tot la over-under cu goluri mai pot fi variante 1.5, 3.5 etc.

Variaţiuni ale pariurilor pe goluri sunt foarte multe. Poţi paria pe total goluri prima repriză, a doua repriză, total goluri suplimentar, 0-2 goluri, 2-5 goluri s.a.m.d. De asemenea, ai goluri la rezultat final de pariat, total goluri asiatice, goluri ale unei echipe, goluri într-un interval de timp, pariuri pe modul cum se marchează golurile.

La pariurile pe goluri ai şi variante precum gol marcat în ambele reprize, cu o echipă care va înscrie gol în ambele reprize măcar, pariuri pe goluri combinate cu alte opţiuni pentru creşterea valorii cotelor.

Să nu uităm de pariurile pe primul şi ultimul gol, cine, unde, cum înscrie, de pariurile pe goluri în care apreciezi care va fi prima echipă ce va înscrie, cine va înscrie golurile sau golul, mizele pot fi şi live pe goluri. Cu cât mai multe variaţiuni, cu atât mai bine pentru tine şi pentru câştigurile la care speri.

Alege pariurile pe goluri doar atunci când cunoști foarte bine echipele!

După cum vezi sunt foarte multe pariuri pe goluri, iar lista poate continua pe mai multe pagini.

Important de reţinut că pariurile pe goluri îţi aduc câştiguri doar dacă ştii deja echipele şi intuieşti ce vor face pe teren, cât de bine pregătite vor fi. În loc să pariezi pe scheme mai complicate pe bilete alege de fiecare dată şi pariurile pe goluri şi vei avea doar de câştigat pe termen lung.

Dacă ești un adevărat urmăritor al meciurilor de fotbal și cunoști foarte bine echipele care urmează să joace, atunci știi cu siguranță și care jucător are cele mai mari șanse de a marca.

ȘTIRI