Tinerii social democrați din Fălticeni au adus daruri de Crăciun copiilor și bătrânilor din familiile nevoiașeLocal

Tinerii social democrați din Fălticeni au adus daruri de Crăciun copiilor și bătrânilor din familiile nevoiașe

       Accesări: 2610

Spiritul sărbătorilor de iarnă este dominat de dărnicie. În ajun de Crăciun mai mulți tineri au pornit la drum, încărcați cu daruri pentru cei nevoiași. Membrii organizației municipale TSD Fălticeni au pus mână de la mână și au vrut să aducă puțină bucurie copiilor, dar și bătrânilor.

De la suflet la suflet, mânați și de spiritul Crăciunului, voluntarii au ajuns în casele unor familii defavorizate.

Ca în fiecare an, în prag de să sărbători, tinerii social democrați fălticeneni, împreună cu primarul Cătălin Coman, au vrut să aducă un strop de bucurie concetățenilor care au nevoie de sprijinul celor din jur.

„Sperăm ca evidențierea noastră prin acțiuni de acest gen să poată depăși orice barieră impusă de apartenența proprie.”, a declarat Iulian Darabă, președintele TSD Fălticeni. „Credem că gestul nostru, în final, poate să inspire, să lărgească lista celor care din puținul avut vor să dăruie și altora. Cu bunătatea venită din suflet, cu o clipă de liniște petrecută împreună și cu un mic dar, am vrut să fim alături de ei, copii, părinți și bătrâni, am încercat să ne facem simțită prezența și în acest an.”

Iulian Darabă, președintele TSD Fălticeni

Tinerii social democrați au pregătit 100 de pachete cu alimente de bază, dulciuri și fructe.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Darurile au fost ajuns la persoane vârstnice, dar și la familiile din Fălticeni cu mulți copii, familii cu o situație financiară precară.

Iulian Darabă mai spune că prin gestul lor de bunătate și blândețe au căutat să descrețească frunțile celor mai în vârstă, să aducă un zâmbet timid pe fețele copiilor și părinților.

Voluntarii din TSD au marcat, în acest fel, cea de a șaptea campanie umanitară de Crăciun.

ȘTIRI