Accesări: 1209

Vești bune din zona medicală. Toate testele recoltate joi, 5 martie, de la contacții persoanei din comuna Mălini sunt negative. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Pe fondul apariției în țara a unor noi cazuri de infecție cu noul coronavirus (COVID-19), autoritățile oferă zilnic noi informații privind situația din județ.

Alte două persoane din județ, cu suspiciune de coronavirus, pot respira ușurate după ce medicii au anunțat că și testul lor este negativ.

Acestea se află în izolare la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Primul caz cu infecție de coronavirus din județ și al șaselea din România a fost depistat la un bărbat de 71 de ani din comuna Mălini. Septuagenarul este internat la o unitate medicală din Iași, iar starea lui este îmbunătățită.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La nivelul județului Suceava, la ora actuală sunt 303 de persoane care au călătorit în zonele de risc și alți 252 membri de familie (aparținători).

În momentul de față sunt monitorizate la domiciliu 555 de persoane fără simptomatologie specifică.

În țară au fost confirmate până în prezent șapte cazuri de infecție cu noul coronavirus, ultimul dintre acestea fiind depistat la Timișoara.

ȘTIRI