Tamponare pe strada Ana Ipătescu. Unul dintre autoturisme s-a oprit într-un stâlp de betonLocal

Tamponare pe strada Ana Ipătescu. Unul dintre autoturisme s-a oprit într-un stâlp de beton

       Accesări: 3057

Neacordare de prioritate și panică la volan. Acestea sunt elementele unui accident produs vineri după-amiază, pe strada Ana Ipătescu. Incidentul s-a soldat cu daune considerabile și, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Coliziunea s-a produs vineri după-amiază, în jurul orei 14.

În evenimentul rutier au fost implicați un șofer din Fălticeni și o șoferiță din Rădășeni.

Aceasta, aflată la volanul unei Skoda Octavia, se deplasa pe strada Ana Ipătescu, dinspre Supermarket Simos spre Alma Clinic, iar vizavi de Cinematografului „Doina” un autoturism BMW X5, ieșit din zona unei parcări, nu i-a acordat prioritate.

Cele două mașini s-au ciocnit, iar autoturismul condus de șoferița din Rădășeni și-a continuat drumul, distrugând mai mulți stâlpișori din metal, amplasați pe marginea trotuarului, după care s-a izbit într-un stâlp din beton, pentru rețele electrice, pe care l-a dislocat.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Din fericire, în acel moment, pe trotuar nu se aflau pietoni.

Oamenii legii i-au testat cu alcooltestul pe ambii conducători auto, rezultatul fiind negativ.

Șoferița le-a mărturisit polițiștilor că s-a speriat în momentul când a văzut că mașina îi iese în față. Pe fondul panicii, ea a încurcat pedalele, călcând accelerația în locul frânei de picior.

Agenții Biroului Rutier Fălticeni i-au suspendat șoferului din Fălticeni dreptul a conduce pentru 60 de zile și l-au amendat cu 870 de lei.

Daunele produse vor fi suportate din polița de asigurare a conducătorului auto.

ȘTIRI