Parcurs excepțional pentru fălticeneanca Lavinia Vultur. Media 10 la Bacalaureat, media 10 în toți anii de școală, șef de promoție, premiul I la olimpiada naționalăSpecial

Parcurs excepțional pentru fălticeneanca Lavinia Vultur. Media 10 la Bacalaureat, media 10 în toți anii de școală, șef de promoție, premiul I la olimpiada națională

       Accesări: 8630

10. Aceasta este media cu care o elevă din Fălticeni a încheiat fiecare an școlar. De la clasa primară la liceu.

Lavinia a fost, întotdeauna, de 10.

Lavinia Vultur, absolventă a Colegiului Național „Nicu Gane”, și-a completat parcursul excepțional cu un rezultat pe măsură, la finele studiilor liceale. Are 10 pe linie și la Bacalaureat.

Este singurul absolvent din Fălticeni și unul dintre cei șapte din județul Suceava care au reușit obținut media absolută la acest examen.

Bacalaureatul l-a încheiat cu media 9,86, însă convinsă că lucrările ei sunt de 10, eleva a depus contestație. Una la română și alta la logică.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Profesorii au revenit asupra notelor și i-au dat 10.

Lavinia Vultur încheie 12 ani de școală așa cum i-a început, cu o salbă de note de 10.

Nu este deloc întâmplător faptul că în toți acești ani a primit două titluri de șefă de promoție, unul la gimnaziu și altul liceu. Eleva din Fălticeni are și un premiu I la Olimpiada Națională de Istorie, obținut în vara anului 2019.

Familia din care provine are o strânsă legătură cu educația. Lavina este nepoata profesoarei de franceză Magdalena Vultur, unul dintre profesorii generației de aur de la Liceul „Nicu Gane”.

Zilele acesta sunt zile de împlinire pentru Lavinia, un absolvent de 10 la propriu și la figurat. În ton cu performanțele școlare, Lavinia a primit 10 și la capitolul atitudine și educație, din partea profesorilor și a echipei aflată la conducerea colegiului, directorul Anișor Vasiliu și directorul adjunct Ioan Caulea.

Ea va rămâne unul dintre elevii model ai generației sale și ai Colegiului Național „Nicu Gane”, care nu a dus lipsă de tineri foarte buni la învățătură.

Aspirațiile Laviniei spre viața de student încep să se înfiripe de pe acum. A trecut cu brio examenul de maturitate, însă urmează un nou examen important.

Absolventa de 10 vrea să urmeze o carieră în sistemul juridic.

Lavinia Vultur se pregătește pentru Facultatea de Drept din Cluj.

ȘTIRI