Tablouri moderne pentru camera de zi. Idei excelente pentru un aranjament unic, superb și modernDiverse

Tablouri moderne pentru camera de zi. Idei excelente pentru un aranjament unic, superb și modern

       Accesări: 259

Vremurile când mobilierul de perete a fost modern a trecut de mult. În prezent, sunt alese piese de mobilier unice, fie eventual modulare, care oferă în continuare mult spațiu liber. Cu toate acestea, a apărut o altă problemă – cum să amenajați pereții astfel încât să nu fie atât de reci, goli și lipsiți de confortabilitate?

De ajutor pot fi decorațiuni interesante precum un foto-tablou pe pânză sau tablouri pe sticlă care vor oferi o atmosferă unică interiorului.

De ce foto-tabloul pe pânză modern și frumos este decorația perfectă pentru un living elegant?

În primul rând – selectarea de motive, culori și dimensiuni oferă o mulțime de posibilități pentru decorarea atât a pereților mari, cât și a celor mici. În plus, datorită acesteia, puteți amenaja un loc care creează probleme, cum ar fi scara sau un perete îngust pe coridor.

Și mai mult decât atât, foto-tablourile frumoase pe pânză sunt o alternativă excelentă la orice alte decorațiuni, care cu siguranță îi vor mulțumi pe minimaliști. Vor decora interiorul, dar în același timp nu vor ocupa spațiu și nu vor atrage praful.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Datorită lor, poți face ca, camera să fie mai ”caldă” sau, dimpotrivă, mai ”rece”, poți, de asemenea, să ”adaugi” în aceasta caracterul tău alegând motivul potrivit.

Foto-tablourile frumoase pe pânză pot fi plasate în orice tip de rame, oferindu-le astfel un stil foarte individual.

Tabloul din sticlă. Decorațiune unică pentru un interior modern

Tablourile din sticlă sunt o soluție grozavă pentru cei care amenajează spațiul într-un stil glamour și nu vor disprețui un pic de strălucire. Ele reflectă frumos lumina, ceea ce va lumina în plus vizual interiorul și îl va mări optic. Sunt foarte elegante și moderne.

Tablourile din sticlă sunt perfecte atât pentru livinguri, cât și pentru bucătării și băi, deoarece sunt ușor de păstrat curate și sunt rezistente la diverși factori – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distrugerea lor rapidă.

Cel mai important este că sunt disponibile în multe modele și culori interesante, ceea ce oferă o mulțime de posibilități de aranjare.

Tablourile pe sticlă vor fi perfecte în diverse aranjamente, dar mai ales în cele moderne și minimaliste.

Alegând decorațiuni de perete, puteți economisi mult spațiu și, în același timp, puteți rezolva problema supărătoare a decorării interiorului fără a-l face să pară de lux. Dacă nu doriți un alt raft, dar suprafața goală și mare face o impresie neplăcută – un foto-tablou frumos pe pânză sau un tablou pe sticlă vor fi o soluție interesantă și practică.

ȘTIRI