Wizz Air anunță curse regulate de la Suceava spre Tel Aviv. Primele zboruri vor fi operate din ianuarie 2023Local

Wizz Air anunță curse regulate de la Suceava spre Tel Aviv. Primele zboruri vor fi operate din ianuarie 2023

       Accesări: 651

Destinații noi pe harta zborurilor din nordul Moldovei. Compania Wizz Air anunță deschiderea unei noi linii aeriene din România spre Israel. Este vorba despre cursa operată de pe Aeroportul Internațional din Suceava spre Aeroportul „Ben Gurion” din Tel Aviv.

Zborurile sunt acum disponibile, iar biletele pentru această nouă rută pot fi deja cumpărate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 lei (29,99 euro), preț pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare.

Noua linie aeriană este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu și compltează cele 12 rute existente către destinații din Europa.

„Suntem încântați să anunțăm încă o rută de la noua noastră bază din Suceava. Odată cu cea mai recentă extindere a rutelor din oraș, creșteri ale frecvențelor și două aeronave alocate, Wizz Air este dedicată să sprijine aeroporturile regionale din România și piața locală de muncă.”, a spus Daria Sergeeva, manager de comunicare corporativă al Wizz Air. „Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri, pe cea mai nouă rută de la Suceava către Tel Aviv!”

Prima cursă Suceava – Tel Aviv este programată pe 9 ianuarie 2023.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Wizz Air va avea două zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri.

Compania aeriană anunță, totodată, că în luna decembrie va deschide baza aerienă din Suceava.

Două noi aeronave prezente pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” vor sprijini operațiunile pe cinci rute, spre Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma-Fiumicino.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în rețeaua sa, în timp ce rămâne devotată aeroporturilor regionale, adăugând mai multe aeronave rețelei sale și recrutând mai mulți însoțitori de zbor.

În lunile noiembrie și decembrie, anul curent, compania aeriană va găzdui trei evenimente de recrutare în Suceava pentru însoțitorii de zbor aspiranți care își doresc să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice și stabile.

Evenimentele de recrutare din Suceava vor avea loc pe 18 noiembrie, dar și pe 2 și 14 decembrie.

Wizz Air are în România peste 300 de însoțitori de zbor doar în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor. Însoțitorii de zbor WIZZ se pot aștepta la salarii competitive, instruire plătită specifică industriei, uniforme, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni sau familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună.

ȘTIRI