Supermarket Simos deschide un nou magazin în Fălticeni. Inaugurarea are loc pe 10 decembrie. Superoferte și cadouri pentru cliențiLocal

Supermarket Simos deschide un nou magazin în Fălticeni. Inaugurarea are loc pe 10 decembrie. Superoferte și cadouri pentru clienți

       Accesări: 10160

Dezvoltarea și investițiile din domeniul comerțului continuă să fie pe primul loc. Supermarket Simos își consolidează prezența pe piața locală prin lansarea unui nou magazin în Fălticeni. Deschiderea are loc vinerea acesta, pe 10 decembrie.

Clienții sunt așteptați de la ora 10, în noul magazin care va fi inaugurat în cartierul 2 Grăniceri.

Acesta este situat în sediul fostului Oficiu Poștal nr.3, în apropiere de Restaurantul Stânișoara.

Magazinul, cel de al doisprezecelea din rețeaua Simos și al șaselea din Fălticeni, pune accent pe produse de calitate la prețuri accesibile.

Investiți de 600.000 de lei

Spațiul, aflat la periferia cartierului 2 Grăniceri, a fost modernizat și reabilitat complet.

Lucrările au durat șase luni, iar investițiile alocate pentru modernizarea și dotarea magazinului se ridică la 200.000 de lei, în timp ce achizițiile privind marfa sunt cifrate la 400.000 de lei.

Odată cu deschiderea acestuia vor fi create șapte noi locuri de muncă. Supermarket Simos ajunge, astfel, la 200 de angajați.

Magazinul, desfășurat pe aproximativ 200 mp, aduce în atenție un concept nou, menit să ofere experiențe plăcute la cumpărături.

Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos investesc deja în două noi magazine la Vadu Moldovei și Stulpicani, ambele urmând să fie deschise anul viitor. Un alt magazin urmează să fie deschis și în localitatea Moara.

În planul de investiții mai sunt prevăzute modernizarea unității de la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu 2 Grăniceri și construirea unui magazin complet nou pe strada Ana Ipătescu.

Oferte la deschidere

Noul magazin, ce va fi deschis pe 10 decembrie la ora 10, va aduce la rafturi 8.000 de produse alimentare și nealimentare, comercializate la cele mai bune prețuri.

Diversitatea sortimentației și calitatea produselor oferite reprezintă unul din atuurile rețelei Supermarket Simos.

În ziua deschiderii, clienții vor fi întâmpinați cu superoferte și promoții la numeroase produse.

Clienții vor regăsi aici un stand doar cu măsline importate din Grecia și un altul dedicat cărnii și peștelui congelat. Lactatele și băuturile răcoritoare sunt disponibile în cele mai moderne vitrine frigorifice.

Ca în toată rețeaua de magazine, în noua unitate standul de legume și fructe va fi alimentat cu produse ale micilor întreprinzători din zona Fălticeni.

Supermarket Simos va oferi primilor 100 de clienți cadouri de bun venit.

Noul magazin va fi deschis de luni până vineri între 7 și 21, sâmbătă între 8 și 20 și duminică între orele 9 și 20.

ȘTIRI