Străzi modernizate în comuna Râșca. Investiție alocată integral de la bugetul local. Urmează noi proiecte similareRural

Străzi modernizate în comuna Râșca. Investiție alocată integral de la bugetul local. Urmează noi proiecte similare

       Accesări: 1291

Investiții noi în infrastructură. Câteva drumuri de interes local din Comuna Râșca au fost modernizate, lucrările fiind încheiate luna aceasta. Vremea bună și temperaturile ridicate din ultima perioadă au permis derularea și finalizarea proiectului la data stabilită.

Cinci străzi, Stejarului, Mitropolie, Teilor, Soarelui și La Handragei, au fost asfaltate cu fonduri de la bugetul local.

Valoare contractului se ridică la 1,068 milioane de lei cu TVA.

Lucrările au fost executate de ELBI SA Fălticeni și au constat în profilarea drumurilor, amplasarea unor podețe și covor asfaltic în două straturi.

Primarul Ionuț Andreica a explicat că planul administrației locale este de a pune accent și pe investițiile din infrastructura rutieră. Anul viitor urmează noi proiecte și alocări noi fonduri pentru asfaltarea altor străzi care, ca și acestea, erau acoperite cu pietriș.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Edilul comunei Râșca susține că investițiile în infrastructura rutiera vor continua și anul viitor.

Prin demersurile administrației locală la Consiliul Județean Suceava, un tronson de drum județean, între Râșca și Buda a fost, de asemenea, modernizat integral.

Primarul Ionuț Andreica a subliniat și faptul că aleșii locali, din toate formațiunile politice, au votat favorabil nu doar implementarea acestei investiții, ci și proiectele de dezvoltare depuse pentru finanțare.

El a menționat și faptul că Gheorghe Flutur sprijină investițiile locale din comuna Râșca, prin direcționarea de fonduri la solicitarea Primăriei.

ȘTIRI