Sprijin pentru Căminul de Bătrâni din Bogdănești. Alimente donate de voluntarii GPP „Dumbrava Minunată”Actualitate

Sprijin pentru Căminul de Bătrâni din Bogdănești. Alimente donate de voluntarii GPP „Dumbrava Minunată”

       Accesări: 11401

Vacanță încărcată de fapte bune. Cadrele didactice și părinții prichindeilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Fălticeni și-au unit forțele pentru a-i sprijini pe cei 200 de bunici de la Căminul de Bătrâni din Bogdănești. Apelul părintelui Gheorghe Loghinoaia a avut ecouri în sufletele voluntarilor, al căror sprijin umanitar este neprețuit.

Cadrele didactice și părinții s-au mobilizat și au reușit să strângă numeroase produse pentru beneficiarii așezământului de bătrâni.

Câteva sute de kilograme de alimente de bază, legume și produse neperisabile au fost dăruite în prezența preotului Loghinoaia, omul care a ridicat Căminul de Bătrâni și o biserică, pe vechiul loc al Mănăstirii Bogdănești, pentru a-i ajuta pe vârstnicii care nu mai au pe nimeni.

Produsele au ajuns vineri, 5 februarie, la destinație.

Acțiunea umanitară s-a derulat în cadrul campaniei de întrajutorare, intitulată sugestiv „Alături de bătrâni”.

Voluntarele au donat și 1.000 de lei, bani cu care vor fi cumpărate medicamente beneficiarilor Centrului Social Creștin de la Bogdănești.

Alături de părinți, 10 cadre didactice de la G.P.P. „Dumbrava Minunată”, profesoarele Loredana Guligă, Sorana Dascălu, Laura Petianu, Carmen Pălie, Irina Pavalache, Dumitrela Nichiforeasa, Niculina Dumitriu și educatoarele Florea Manea, Marina Bîrlibă, Ana Cara, au fost implicate în acțiunea filantropice organizată spre finalul vacanței intersemestriale.

ȘTIRI