Accesări: 12176

Este nevoie de personal în sistemul medical local. Spitalul Municipal Fălticeni anunță faptul că angajează asistente medicale pentru radiologie și imagistică. De această dată nu mai este vorba de concurs, ci de un simplu interviu.

Posturile sunt pe perioadă determinată, până la încetarea stării de alertă.

Unitatea medicală angajează două asistente medicale pentru imagistică și radiologie medicală.

Ambele posturi sunt cu normă întreagă.

Spitalul angajează și îngrijitoare. Sunt disponbibile șase locuri, de asemenea, pe perioadă determinată, cu normă întreagă.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Dosarele se depun până vineri, 8 octombrie, inclusiv între orele 13-15, la ghișeul de informații, pe strada Cuza Vodă nr.1, din incinta spitalului nou.

După această etapă va urma evaluarea dosarelor.

Atât asistentele, cât și îngrijitoarele, vor fi selectate în urma unui interviu care va consta în întrebări din cunoștințe generale din tematica de absolvire a școlii postliceale sanitare, respectiv cunoștințe din tehnici principale de întreținere a curățeniei și noțiuni legate de curățenie și dezinfecție.

Candidatele trebuie să depună un dosar care trebuie să includă, printre altele, un certificat de integritate comportamentală, CV, cazier judiciar, documente privind nivelul studiilor, fișă de aptitudini.

Vechimea nu este necesară.

Concurs asistente medicale și îngrijitoare

ȘTIRI