Boroaia, Râșca și Vulturești se mențin în scenariul verde. Sub 10 cazuri de infecție în fiecare localitateRural

Boroaia, Râșca și Vulturești se mențin în scenariul verde. Sub 10 cazuri de infecție în fiecare localitate

       Accesări: 1944

Zona Fălticeni este dominată de scenariul roșu. Sunt, însă, trei localități care de câteva luni bune se mențin în scenariul verde. Comunele Boroaia, Râșca și Vulturești continuă să rămână în această zonă epidemiologică și în prima decadă a lunii octombrie, când numărul infecțiilor a crescut mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

În fiecare localitate sunt mai puțin de 10 cazuri active.

Comuna Boroaia are nouă cazuri active de coronavirus și o rată de infectare de 1,09 la mie.

În comuna Râșca sunt opt cazuri active și o incidență de 0,77 la mie, iar în comuna Vulturești sunt patru cazuri de infecție cu agentul patogen și o incidență de 1,42 la mie.

În scenariul verde se află și comuna Drăgușeni, localitate care se află la un pas de zona galbenă. Aici sunt șase cazuri active și o rată de infectare de 1,98 la mia de locuitori.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

43 de localități sucevene sunt acum în scenariul verde.

Potrivit datelor furnizate de DSP Suceava, la data de 6 octombrie erau peste 3.200 de cazuri active de coronavirus la nivel județean. Până la această dată, 26.000 de suceveni au fost declarați vindecați de coronavirus.

Conform distribuției cazurilor de infecție pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 3 au câte un caz în evoluție, 16 au sub cinci cazuri în evoluție, 25 au sub zece cazuri în evoluție, iar 70 au peste zece cazuri în evoluție.

ȘTIRI