Spitalul din Fălticeni dispune de trei noi compartimente și de un cabinet de reumatologie în Ambulatoriul IntegratSănătate

Spitalul din Fălticeni dispune de trei noi compartimente și de un cabinet de reumatologie în Ambulatoriul Integrat

       Accesări: 2739

Toamna se numără elemente de noutate în sistemul sanitar local. Spitalul Municipal Fălticeni și-a extins de curând activitatea cu specialități care până acum nu au mai fost disponibile pentru pacienți. Scopul a fost diversificarea gamei de servicii medicale și creșterea gradului de adresabilitate.

Trei noi compartimente au fost înființate în cadrul unității medicale.

Este vorba despre Compartimentul Reumatologie, căruia îi sunt alocate cinci paturi în cadrul Secției Medicină Internă, operaționalizat luna aceasta.

Altă noutate este Compartimentul Oncologie, cu cinci paturi disponibile, care va fi deschis de la 1 noiembrie 2022. La nivelul unității sanitare fălticenene apare și Compartimentul Recuperare Medicală, tot cu cinci paturi alocate, inaugurat de câteva zile.

În ceea ce privește oferta din Ambulatoriul Integrat, lista este completată de servicii pe specialitatea reumatologie, la cabinetul de profil.

Alma Clinic

Spitalul Municipal Fălticeni și-a suplimentat, în primele nouă luni ale acestui an, posturile existente cu încă 20, pentru personalul medico-sanitar și cel auxiliar.

Unitatea medicală este principalul angajator la nivel local, personalul angajat depășind cifra 500.

ȘTIRI