Accesări: 6327

Schema de personal în sistemul medical local se va înnoi. Spitalul Municipal Fălticeni, cel mai mare angajator la nivel local din sectorul bugetar, continuă angajările. Luna viitoare sunt scoase la concurs 27 posturi pentru pentru asistente medicale debutante, infirmiere și îngrijitoare.

Câteva secții și compartimente ale unității medicale au locuri libere, iar conducerea spitalului începe recrutarea unei noi serii de personal.

Sunt disponibile cinci posturi pentru îngrijitoare la Compartimentele Neonatologie și Recuperare medicală, și la Secțiile de Medicină Internă, Boli Infecțioase și Pediatrie.

Unitatea medicală scoate la concurs și două posturi de infirmieră debutantă la Secțiile Cardiologie și Obstetrică Ginecologie.

Cele mai multe locuri sunt pentru asistente medicale generaliste debutante.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

20 de posturi contractual vacante sunt disponibile la spitalul din Fălticeni.

Angajările se fac pentru Secțiile ATI (2 locuri), Boli Infecțioase (2 locuri) și Pediatrie (3 locuri) și Neonatologie (2 locuri).

La alte compartimente și secții este disponibil doar câte un loc. Este vorba de Oncologie, Radiologie,
Pediatrie, Reumatologie, Gastroenterologie, Chirurgie și altele.

Proba scrisă va avea loc pe 22 iunie, la ora 10. Proba interviu va fi susținută la cel mult patru zile lucrătoare după proba scrisă.

Dosarele de înscriere se depun până pe 31 mai, inclusiv, între orele 13 și 16.

Candidații trebuie să prezinte o serie de documente care să ateste identitate, studiile, cartea de muncă (dacă este cazul), cazierul judiciar, fișa de aptitudini care sa ateste starea de sănătate, adeverință care să ateste starea psihică, eliberată de cabinetul de psihiatrie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal Fălticeni, un curriculum vitae, asigurare malpraxis 2022, în cazul asistenților medicali.

Toți cei care participă la concurs trebuie să mai prezinte și un certificat de integritate comportamentală și o declarație pe propria răspundere precum că nu se află în situația de carantină sau izolare la domiciliu.

Vechimea nu este necesară.

Taxa de concurs este de 50 lei pentru asistenți medicali si 30 lei pentru infirmieră și îngrijitoare.

ȘTIRI