Șoferi cu poftă de viteză! Polițiștii i-au surprins cu 125 km/h în Fălticeni și cu 156 km/h prin OniceniLocal

Șoferi cu poftă de viteză! Polițiștii i-au surprins cu 125 km/h în Fălticeni și cu 156 km/h prin Oniceni

       Accesări: 3660

Pentru ei sunt doar cifre. Șoferii grăbiți circulă cu viteze tot mai ridicate în localitățile din zona Fălticeni, în special pe drumurile naționale, și nu mai țin cont de limita impusă prin indicatoare rutiere. Polițiștii cunosc acest obicei și ies în „întâmpinarea” conducătorilor auto cu pistolul radar.

Fiecare sfârșit de săptămână se lasă cu 10 – 15 noi șoferi intrați în rândul pietonilor, pentru depășirea vitezei.

Printre aceștia se află și un conducător auto din București surprins, la volanul unul Mercedes de ultimă generație, cu 156 km/h în localitatea Oniceni, comuna Forăști, pe un sector de drum unde se poate circula cu cel mult 60 km/h.

Un alt vitezoman a circulat în Fălticeni.

Un tânăr din municipiul Suceava a fost înregistrat, cu pistolul radar, cu 125 km/h. Conducătorul auto se deplasa spre localitatea de domiciliu, iar pe strada Sucevei a fost depistat de un echipaj al Biroului Rutier Fălticeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ambii șoferi au fost amendați cu 2.905 lei, iar permisul le-a fost reținut pentru 90 de zile.

În prime șapte luni ale acestui an, polițiștii fălticeneni au reținut aproximativ 200 de permise, cele mai multe fiind aplicate pentru depășirea vitezei.

Cuantumul amenzilor se ridică la câteva sute de mii de lei.

Pe toată durata sezonului estival agenții Biroului Rutier Fălticeni vor fi prezenți pe drumurile naționale pe tronsoanele Vadu Moldovei – Drăgușeni și Rădășeni – Cornu Luncii.

ȘTIRI