Șofer picat în „plasa” controalelor din traficul rutier. Polițiștii SPR Vadu Moldovei au întocmit dosar penalRural

Șofer picat în „plasa” controalelor din traficul rutier. Polițiștii SPR Vadu Moldovei au întocmit dosar penal

       Accesări: 3269

Unii conducători auto ignoră legea cu bună știință. Consumul de alcool le dă curaj să iasă pe drumurile publice și sentimentul că lor „nu li se va întâmpla”. Însă, în numeroase cazuri, polițiștii reușesc să-i depisteze la timpul potrivit, atunci când șoferii se așteaptă mai puțin.

Majoritatea șoferilor băuți sunt depistați în timpul controalelor de rutină, derulate atât pe drumuri naționale, cât și cele județene și comunale.

Duminica trecută, la orele amiezii, patrula de poliție din cadrul SPR Vadu Moldovei a oprit, pentru un control de rutină, un autoturism condus de către un bărbat din municipiul Iași.

Agenții au desfășurat verificările pe strada Vasile Lungu din satul Dumbrăviţa, comuna Vadu Moldovei.

Ținând cont de faptul că șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto ieșean a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru sâvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Dosarul penal va fi soluţionat procedural de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei.

ȘTIRI