Senzații tari și teribilism în Fălticeni. Un tânăr s-a plimbat pe caroseria mașinii. Polițiștii l-au amendat pe proprietarLocal

Senzații tari și teribilism în Fălticeni. Un tânăr s-a plimbat pe caroseria mașinii. Polițiștii l-au amendat pe proprietar

       Accesări: 6057

Ce fac tinerii care se plictisesc? Acte de teribilism! Un tânăr, în căutare de senzații tari și puțină bravură, a dat dovadă de inconștiență, acesta plimbându-se pe caroseria unei mașini Audi, care se deplasa pe un drum public din municipiul Fălticeni.

Scena s-a petrecut recent, la orele serii, pe strada Republicii.

Imaginile, filmate cu un telefon mobil, au apărut în spațiul social media, iar agenții din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni s-au autosesizat și au început investigațiile.

Tânărul urcat pe spatele mașinii, stă cu brațele întinse, ținându-se de interiorul ușilor, corpul său fiind atârnat pe luneta și ușa portbagajului.

Autoturismul Audi circulă cu viteză redusă, îndreptându-se spre intersecția cu strada Armatei și Dimitrie Leonida.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Tânărul pare fericit în postura de teribilist, încălzit de senzațiile tari pe care le încearcă deasupra mașinii.

La un moment dat, mașina virează în partea dreaptă, în apropiere de magazinul Roxana, unde se află parcată autospeciala Poliției.

Băiatul teribilist observă mașina echipajului de poliție, își desprinde mâinile de pe mașină, în timp ce autoturismul frânează ușor, după care tânărul coboară pe mașină pe trecerea de pietoni ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe proprietarul mașinii.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani din municipiul Fălticeni. Agenții de poliție i-au aplicat acestuia trei amenzi în valoare de 2.465 de lei.

Polițiștii nu au stabilit, deocamdată, dacă mașina era condusă de tânărul proprietar sau de altă persoană.

În urma verificărilor efectuate asupra mașinii, polițiștii fălticeneni au observat că aceasta are anvelope neconforme, cu alte dimensiuni decât cele recomandate de producător.

Din acest motiv, oamenii legii au reținut certificatul mașinii.

Polițiștii spun că nu vor tolera astfel de acte de teribilism pe drumurile publice, autorii acestora urmând să suporte rigorile legii.

ȘTIRI