S-au aprins luminile de sărbători și la FălticeniLocal

S-au aprins luminile de sărbători și la Fălticeni

       Accesări: 2893

Feerie de culori în orașul de pe Șomuz. Luminile festive au fost aprinse miercuri, cu o seară înainte ca Moș Nicolae să aducă daruri în ghetuțele copiilor. Primăria Fălticeni a păstrat obiceiul ultimilor ani, astfel că în prima săptămână din decembrie a pus în funcțiune iluminatul de sărbători.

Câteva noi decorațiuni au fost achiziționate anul acesta pentru a înfrumuseța atmosfera din perioada sărbătorilor.

Principala noutate este bradul cu peste 1.000 de beculețe colorate, amplasat pe jardiniera din zona centrală. Bradul dispune de trei stele albe și jocuri de culori și forme în mai multe nuanțe.

Aleea pietonală centrală, de la Biserica Adormirii la Judecătoria Fălticeni, este „scăldată” în culorile alb și albastru.

Pe stâlpii de iluminat public de pe străzile Sucevei, Republicii, 2 Grăniceri, Revoluției și Maior Ioan au fost montate ornamente de diferite forme și culori.

Alma Clinic

Fundițele, clopoțeii, steluțele dau culoare arterelor principale care traversează orașul, de la un capăt la altul.

Și anul acesta, drapelul românesc, format din câteva sute de beculețe, se regăsește pe clădirea Judecătoriei. Alte două steaguri, formate din instalații colorate, se află pe clădirea fostului P.T.T.R din zona sensului giratoriu și la Primăria Fălticeni.

Iluminatul de sărbători va fi aprins pentru aproximativ 40 de zile.

ȘTIRI