S-a deschis Logiscool Fălticeni. Prima școală de programare pentru copii și adolescenți începe în octombrie. S-a dat startul înscrierilor!Local

S-a deschis Logiscool Fălticeni. Prima școală de programare pentru copii și adolescenți începe în octombrie. S-a dat startul înscrierilor!

       Accesări: 1916

Noutate binevenită în plan educațional. Logiscool România a deschis la Fălticeni prima școală de programare pentru copii și adolescenți, care își va deschide porțile în luna octombrie. Campania de înscrieri pentru cursuri a început la 1 septembrie.

Pasionații de IT vor putea aprofunda anumite noțiuni specifice acestui domeniu, cursul de programare fiind bazat pe latura practică, susținută de o componenta teoretică solidă.

Lider în programe de educație tehnică pentru copii, Logiscool va susține aceste cursuri, atât la sediu, cât și la distanță (pe internet).

Interactive și utile, orele de programare le vor oferi elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de meseria pe care o vor alege.

Echipa Logiscool Fălticeni este formată din instructori tineri, entuziaști și ambițioși, cu abilități excelente de comunicare și punere în practică a informaților predate. Un amănunt important este acela că fiecare cursant va avea acces la propria platfomă de învățare, platformă dezvoltată de Logiscool.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ca elemente de referință, elevii vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face la numărul de telefon 0757 910 005 și pe portalul https://www.logiscool.com/ro/school/falticeni.

Cursuri de programare pentru viitor

Echipa Logiscool Fălticeni pregătește terenul pentru noul an școlar.

Cursurile de programare încep pe 1 octombrie, la sediul de pe Strada Republicii nr.25, etajul III, în clădirea Zorile, amplasată în centrul municipiului Fălticeni.

Elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online.

Cursurile se adresează copiilor și adolescenților între 7 și 18 de ani, pasionați de lumea digitală și tehnologie. Grupele sunt organizate în număr restrâns de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători.

Sesiunile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, la sediul școlii sau online, pe tot parcursul anului școlar. Prețul cursurilor desfășurate la sediul școlii sau online poate fi plătit în tranșe egale de 310 lei lunar, pe durata anului școlar (2 semestre, 9 luni în total).

Valoarea acestor tranșe lunare nu depinde de numărul de sesiuni desfășurate efectiv în luna respectivă, de exemplu în luni cu vacanțe. Excepție pot face lunile de început sau de final de an școlar.

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare.

În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Curriculumul cursurilor îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația.

Toți participanții la cursurile Logiscool vor avea acces la resurse educative pe propria platformă de educație, Scoolcode, iar pentru comunitatea elevilor este dezvoltat spațiul virtual de interacțiune și schimb de proiecte MyLogiscool.

Important de menționat este și faptul că înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare.

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face la numărul de telefon 0757 910 005 și pe portalul https://www.logiscool.com/ro/school/falticeni.

Logiscool este o rețea internațională de centre educaționale

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 50 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 20 țări din Europa, America și Asia.

Până acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

Dacă încă nu ești convins de acest tip de dezvoltare, poți urmări activitatea școlii de programare pe Instagram și pe Facebook.

Copiii și tinerii se pot înscrie șa o lecție demonstrativă pe portalul Logiscool.

În egală măsură, activitatea școlii de educație tehnică poate fi urmărită și pe contul de socializare.

ȘTIRI