Accesări: 333

Destinație nouă în portofoliul Ryanair. Compania aeriană va opera zboruri directe pe ruta Suceava – Bruxelles. Începând din sezonul de iarnă 2021-2022, vor fi două curse săptămânale către capitala Belgiei.

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că operatorul aerian Ryanair va adăuga o nouă destinație în portofoliul său de zboruri directe operate de la Suceava.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și vineri, spre aeroportul din Bruxelles – Charleroi.

Aeroportul se află la 60 de kilometri de capitala Belgiei și va facilita accesul pasagerilor atât din Belgia, cât și din țări precum Franța și Luxembourg.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Gheorghe Flutur a subliniat că Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare“ Suceava va deservi patru zboruri pe săptămână de la Suceava spre Belgia, două către Aeroportul Bruxelles Zaventem, și două către Aeroportul Bruxelles Charleroi.

Sucevenii pot zbura spre capitala Belgiei din luna aprilie cu aeronavele companiei Tui Fly, care operează curse de pe Aeroportul Suceava către Bruxelles în zilele de luni și de vineri.

Luni, aeronava decolează de la Bruxelles la ora 6:20 și aterizează la Suceava la 10:05 și decolează de la Suceava la ora 10:40 și aterizează la Bruxelles la 12:45.

În zilele de vineri, decolarea de la Bruxelles este fi la 6:00, cu aterizare la Suceava la 9:45, iar zborul retur pleacă de la Suceava la 10:20, cu aterizare la Bruxelles la 12:15.

ȘTIRI