Rogelya și Delicatese Larisa aduc bunătățile autentice clienților din Găinești. Noul magazin va fi deschis pe 10 aprilieRural

Rogelya și Delicatese Larisa aduc bunătățile autentice clienților din Găinești. Noul magazin va fi deschis pe 10 aprilie

       Accesări: 1150

Tot mai aproape de clienți. Două mărci renumite din municipiul Fălticeni își extind rețeaua cu un nou magazin în mediul rural. Rogelya și Delicatese Larisa vor oferi gama de produse și în satul Găinești.

Magazinul este amplasat în incinta Complexului Somara.

Deschiderea are loc luni, 10 aprilie, la ora 13.

Cei doi producători, cu o experiență în domeniu de aproximativ 30 de ani, își vor întâmpina clienții cu produse proaspete, recunoscute și apreciate de publicul larg pentru calitatea și gustul autentic.

Rogelya este producător de preparate din carne, care oferă, printre altele, specialități din carne de vită și porc, dar și produse din post, cu spanac și usturoi, sau picante, cu sfeclă și hrean, pe boabe de hrișcă și mazăre.

Codrin Benta

Acesta va fi magazinul cu numărul 12, rețeaua actuală având magazine în Fălticeni, Suceava, Cajvana, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț și Slatina.

Delicatese Larisa va deschide la Găinești magazinul cu numărul 20.

Bunătățile din domeniul panificației, cofetăriei și patiseriei vor fi prezente pe rafturi.

Deschiderea noului magazin, din incinta Complexului Somara, aflat pe strada Principală, nr.396, lângă Școala Gimnazială Găinești, are loc înaintea sărbătorilor pascale, astfel încât localnicii vor putea să se aprovizioneze direct de la sursă.

ȘTIRI