Accesări: 6086

Marile reduceri de preț se mută pe segmentul alimentar. În mai puțin de 12 ore Simos Grill dă startul campaniei din Vinerea Neagră (Black Friday), zi în care produsele vor fi oferite cu 50% reducere. Astăzi, 29 noiembrie, va fi data când clienții pot beneficia de cele mai mici tarife posibile la produse fast-food și băuturi răcoritoare.

Campaniile de reduceri lansate în ultimii ani s-au bucurat de succes, așa că antreprenorii care dețin Simos Grill au decis să continue și anul acesta.

Prețuri la jumătate

La capitolul gustări, un kebab va fi putea fi cumpărat 3,5 lei.

Amatorii de pizza au 18 sortimente la dispoziție care vor fi vândute la tarife foarte avantajoase. Spre exemplu, pizza vegetală va costa doar 7 lei, față de 14 lei.

Meniurile la farfurie vor costa între 9 și 10 lei, iar băuturile răcoritoare vor putea fi cumpărate cu numai 1,5 lei.

Pyta gyros va costa numai 5 lei.

Mii de comenzi într-o singură zi

Comenzile de Black Friday au crescut la Simos Grill de la un an la altul.

Dacă la prima ediție, în anul 2013, au fost onorate peste 1.400 de comenzi, în anul 2015 volumul comenzilor a ajuns la aproape 2.000, pentru ca în anul 2018 să depășească 3.000 de comenzi.

Anul trecut au fost livrate clienților peste 1.300 de kilograme de produse fast-food într-o singură zi, echivalentul volumului de livrare într-o lună obișnuită.

Simos Grill, afacere controlată de familia Simos, este prezent pe piața locală din 2012.

Ei se așteaptă ca anul acesta să atingă un număr record de comenzi. Deși iese în pierdere la capitolul profit, campania se vrea un vector de imagine pentru cele 40 de produse din portofoliu. Managerii firmei din Fălticeni susțin că nu vor renunța pe viitor la ziua marilor reduceri, care cade în ultima vineri din luna noiembrie.

Nu se fac livrări la domiciliu

Cei care doresc să cumpere unul din produsele aflate la reducere trebuie să plaseze personal comanda la sediul de pe strada Nicu Gane.

Campania reducerilor din Vinerea Neagră (Black Friday) la Simos Grill va dura 14 ore. Aceasta va începe dimineața, la ora 8, și se va încheia seara, la ora 22.

Stocurile pentru marfă au fost procurate din timp, astfel că doritorii trebuie doar să se înarmeze cu răbdare.

Firma fălticeneană anunță că vineri, 29 noiembrie, nu se vor face livrări la domiciliu, acestea urmând să fie reluate după campanie, din 30 noiembrie.

Cumpărătorii vor putea comanda maxim trei produse pentru ca servirea să fie cât mai promptă, iar timpul de așteptare pentru fiecare client să fie cât mai mic.

ȘTIRI