Regal pugilistic la Fălticeni. Memorialul „Mihai Vasilache” aduce numeroși sportivi talentați pe ringul de boxSport

Regal pugilistic la Fălticeni. Memorialul „Mihai Vasilache” aduce numeroși sportivi talentați pe ringul de box

       Accesări: 662

Eveniment sportiv în acest sfârșit de săptămână. Iubitorii boxului sunt invitați la Memorialul „Mihai Vasilache”, un regal pugilistic ce se va desfășura la Fălticeni. A patra ediție se anunță la fel de palpitantă ca și primele trei, desfășurată în anii 2019, 2020 și 2021.

Competiția este organizată de clubul ACS „Șomuz Fălticeni”.

Autoritățile locale oferă și anul acesta sprijinul financiar necesar pentru buna desfășurarea a evenimentului.

La întrecerea pugilistică participă cluburi din Fălticeni, Suceava, Onești, Roman, Botoșani și Iași. La ediția de anul acesta va fi prezent și un club din Repubica Moldova.

Partidele vor fi supervizate de arbitri internaționali și naționali.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„Memorialul s-a bucurat încă de la prima ediție de un interes deosebit în peisajul pugilistic din zona Moldovei. Acestea au promovat imaginea municipiului Fălticeni.”, afirmă primarul Cătălin Coman. „Cele două gale organizate au reunit cluburi cu tradiție în boxul românesc, dar și persoane implicate în promovarea acestui sport la nivel național.”

Inițiatorul și coordonatorul Memorialului “Mihai Vasilache” este fostul campion european de box, Vasile Nistor, în prezent antrenor al secției de box ACS Șomuz Fălticeni.

Memorialul „Mihai Vasilache” va avea loc sâmbătă, 11 iunie.

Ca și în edițiile precedente, evenimentul se desfășoară la Sala de sport „Gabriel Udișteanu”.

Turneul de la Fălticeni, ce își propune să promoveze boxul în rândul tinerilor, oferindu-le prilejul să-și verifice abilitățile dobândite la antrenamente, este realizat în amintirea sportivului Mihai Vasilache, triplul campion național la categoria semigrea.

Programul competițional va începe la ora 14.

Printre favoriții la podium se numără și câțiva sportivi din Fălticeni, Cornu Luncii, Preutești și Vadu Moldovei, ce vor reprezenta clubul ACS Șomuz Fălticeni.

Sponsorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Fălticeni, Vasilache SRL și VSI Express.

ȘTIRI