Recital de Crăciun organizat de Clubul Copiilor Fălticeni. Spectacol al micilor virtuozi și al tinerelor talenteLocal

Recital de Crăciun organizat de Clubul Copiilor Fălticeni. Spectacol al micilor virtuozi și al tinerelor talente

       Accesări: 549

Sărbători întâmpinate cu bucurie și muzică. Printre numeroasele manifestări desfășurate luna acesta se numără și Recitalul de Crăciun organizat de Clubul Copiilor Fălticeni. Este vorba de un spectacol susținut de cercurile de instrumente muzicale și canto muzică ușoară.

Amfitrionii acestui eveniment au fost profesorii Lidia Zugravu și Vlad Rusu, cei care îi îndrumă zeci de copii dornici să afle tainele portativului.

În fața unui public numeros, format din părinți și bunici, micii virtuozi și tinerele talente au realizat un spectacol muzical încărcat de frumusețe.

Pentru unii dintre ei, emoțiile au fost mari și asta pentru că spectacolul i-a adus față în față cu pubicul pentru prima dată.

Momentele muzicale au fost un melanj de partituri la vioară, pian, chitară, dar și recitaluri ce au inclus melodii din repertoriul internațional, dar și cântece de Crăciun.

Evenimentul s-a desfășurat la Sala „Draga Olteanu Matei”, amenajată într-un corp al clădirii Centrului Multifuncțional din Fălticeni.

Profesorul Vlad Rusu le-a mulțumit gazdelor, profesoara Gabriela Curtui, directoarea centrului, preotului Liviu Mihăilă. În egală măsură, el le-a mulțumit sponsorilor, arătând că „sufletele lor le strălucesc de bunătate”.

Spectacolul s-a încheiat cu povestea lui Moș Crăciun, relatată de profesoara Lidia Zugravu, care a ținut să mulțumească părinților, copiilor și sponsorilor, amintind că perioada Crăciunului este perioadă de bucurie, împăcare și liniște.

Un mesaj de mulțumire și felicitare a transmis și profesorul Marcel Porof, directorul Clubului Copiilor Fălticeni, care i-a îndemnat pe părinți să-i încurajeze pe copii să frecventeze cercurile din această instituție pentru dezvoltarea aptitudinilor.

ȘTIRI