Primarul Cătălin Coman anunță că anul acesta va fi organizat evenimentul Zilele Municipiului FălticeniLocal

Primarul Cătălin Coman anunță că anul acesta va fi organizat evenimentul Zilele Municipiului Fălticeni

       Accesări: 6416

Se apropie sărbătoarea orașului. În miezul sezonului estival se desfășoară Zilele Municipiului Fălticeni, manifestarea ce reunește activități de ordin artistic, muzical, cultural, religios și sportive. Evenimentul va fi organizat luna viitoare, deși există o serie de necunoscute care țin strict de restricțiile pe timp de pandemie.

Autoritățile locale au creionat deocamdată un program orientativ.

Este posibil ca anul acesta, evenimentul să includă mai multe acțiuni.

Primarul Cătălin Coman spune că totul depinde de măsurile de relaxare pe care guvernanții le vor anunța la 1 iulie.

„Anul acesta vom organiza Zilele Municipiului Fălticeni. Așteptăm măsurile de relaxare de la 1 iulie, după care vom decide ce vom putea adăuga în programul de anul acesta.”, ne-a declarat primarul municipiului Fălticeni. „Am schițat câteva acțiuni pentru acest eveniment, însă nimic nu este bătut în cuie.”

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La momentul actual nu se înregistrează niciun caz de coronavirus în Fălticeni, situație întâlnită în numeroase localități sucevene.

Rata de infecție în județ este de 0,06.

În mod cert, acțiunile sportive, sărbătorirea cuplurilor de aur și manifestările culturale vor fi incluse pe desfășurătorul ediției 2021.

Programul, locul desfășurării, dar și bugetul alocat întregului eveniment urmează să fie aprobat de către consilierii locali în ședința de luna viitoare.

ȘTIRI