Primăria și Consiliul Local Fălticeni organizează activități de Ziua Copilului. Micuții vor avea parte de multe surprizeEveniment

Primăria și Consiliul Local Fălticeni organizează activități de Ziua Copilului. Micuții vor avea parte de multe surprize

       Accesări: 630

Se apropie cu pași repezi prima zi de vară. Sezonul estival este deschis cu sărbătoarea dedicată celor mai mici și drăgălașe ființe din viața noastră. Ziua Copilului va fi marcată și anul acesta la Fălticeni, cu un program bogat de activități.

Autoritățile locale, Primăria și Consiliul Local, au anunțat surprize pentru sărbătoriții zilei.

Cert este că de 1 Iunie, părinții și copiii sunt invitați în trei locuri pentru a se bucura de cea mai frumoasă zi de vară.

Două parcuri sunt locurile ales de organizatori pentru activități recreative și artistice pentru cei mici.

Parcul Prefecturii va găzdui, între orele 10 și 14, concursuri cu tematica „Jocurile copilăriei”. Spre bucuria prichindeilor de toate vârstele, pe aleile din parc vor putea fi realizate desene pe asfalt.

În cazul în care va ploua, activitățile pregătite aici vor avea loc la sala de sport de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

La Amfiteatrul din Parcul „Nada Florilor”, de la ora 15:30 la 22:00, vor avea loc programe artistice susținute de copii și formații de la grădinițele și școlile din Fălticeni, de la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” și de la Clubul Copiilor din Fălticeni.

În program este inclusă și discoteca în aer liber, pentru cei care vor să-și descătușeze energiile.

Partenerii evenimentului de Ziua Copilului sunt voluntarii GLT „Aripi în Europa”, care vor fi alături de cei mici în organizarea concursurilor și activităților distractive.

ȘTIRI